06 - 426 068 54 info@natuurlijkvoeden.nl

Gewichtsbeheersing

Overgewicht: een gezondheidsrisico.

Je wilt graag afvallen en al veel methodes met mooie beloftes geprobeerd ? In veel gevallen is het je  gelukt, maar kwam het er ook snel weer aan.

Het jo-jo effect.

Er heerst een  opvatting “ieder pondje gaat door het mondje”. Zo krijgt krijg je, na veel geprobeerd te hebben een schuldgevoel aangepraat. Maar is dat wel terecht?

Of zijn er misschien mechanismen in je lichaam die verhinderen dat je afvalt. Je glucose huishouding is niet op orde, je schildklier werkt niet naar behoren, er zijn hormonale verstoringen, stress,  je hebt last van je darmen, je spijsvertering, of spelen emoties een rol. Hoe kom je daarachter?

Daar gaan we mee aan de slag!

Waarom afvallen

Een gezond gewicht verkleint het risico op hart- en vaatziektes. Je krijgt weer meer energie, je voelt je weer fit, geen gewrichtsklachten meer, minder kans op diabetes type 2, en een betere nachtrust.

Dus  genoeg redenen om je gewicht op peil te houden.

Met mijn plan van aanpak kun je gewoon lekker blijven eten. Dus afvallen zonder een vervelend dieet.

 

 

 de oplossing :

Afvallen en zonder problemen op gewicht blijven.. het kan !

Het is van belang om eerst de oorzaken op te sporen. Hiervoor heb ik een totaalbeeld van je lichaam nodig. Via antwoorden op mijn vragen en een anamnese krijg je van mij een  persoonlijk gericht advies , een opmaat voedingsplan en eventuele suppletie die je nodig hebt om blijvend grip te krijgen op het gewicht.

Met een gezond gewicht kun jij zonder zorgen en met meer zelfvertrouwen verder door het leven.

Stel hier je vraag