06 - 426 068 54 info@natuurlijkvoeden.nl

maag – en darmklachten

Geeft je lichaam signalen zoals:

E

Vaak boeren?

E

Last van maagzuur ?

E

Opgeblazen gevoel ?

E

Maag- en darmklachten ?

E

Diarree ?

E

Pijn bij ontlasting ?

E

Sombere gevoelens ?

Dan moeten we dat serieus nemen.

Wat is er aan de hand

Spijsverteringsproblemen geven zoals benoemd  vaak vage klachten en vervelende bijverschijnselen. Je hebt onderzoeken gehad maar weet nog niet wat er aan de hand is ?

Wat is de werkelijke oorzaak van je darmklachten ?

Middeltjes onderdrukken de klachten, maar nemen niet de oorzaak weg.

Je wilt dus meer dan alleen maar symptoom bestrijding ?

Oorzaak ?

Kan je lichaam je voeding niet goed opnemen ? Kan jouw lichaam vetten, eiwitten en koolhydraten wel goed  verteren.  Is het darmslijmvlies gezond ? Hoe is het met je darmflora gesteld ? Of zijn er ontstekingen gaande?

Voor antwoorden op deze vragen gaan we op zoek:

ontlasting onderzoek

Met een ontlasting-onderzoek wordt uw ontlasting onderzocht in een laboratorium. Zo meten we parasieten, bacteriën, schimmels, gisten en verteld jou ontlasting je meer over je gezondheid.

Wat ga ik voor je doen

Op basis van een ingevulde vragenlijst, een intakegesprek, een anamnese en laboratorium onderzoek krijg ik een goede indruk van de oorzaak van je klachten op gebied van darmflora, spijsvertering en immuniteit. Je krijgt een passend voedingsschema en weekmenu gebaseerd op herstel. Verder krijgt je van mij een advies voor aanvullende suppletie.

Misselijk na een maaltijd, een opgeblazen gevoel en onzeker over de voedingsmiddelen die ik tot mij nam.  Op aanraden van Tjitske heb ik een ontlasting onderzoek laten doen. Het ontlasting onderzoek heeft duidelijkheid gegeven waar mijn klachten uit voort vloeien. Wat ik fijn vind is dat Tjitske je vrij laat in je eigen keuzes maar wel oplossing gericht met je meedenkt. Het is gemakkelijk in te passen in je voedingsschema. Niet te moeilijk om uit te voeren en ook nog eens met goed resultaat.

Corrie

Als iemand die al enige tijd te kampen had met darmklachten en het reguliere circuit had doorlopen, was ik blij verrast toen ik vorige zomer voor het eerst bij Tjitske kwam. Vanaf het begin voelde het goed en Tjitske bleek inderdaad in staat te zijn om mij adequaat te adviseren en helpen. 

Wanneer gewenst, wordt niet alleen ontlasting, maar ook bloed onderzocht. Hierdoor krijgt men een nog dieper inzicht in eventuele afwijkingen in de ontlasting dan bij de reguliere zorg het geval is. Dit kan soms tot de ontdekking leiden van voedselintoleranties waarvan men zich nog niet bewust was. Tjitske begeleidt haar cliënten hierin en zorgt er zo voor dat de darmen weer in rustiger vaarwater terecht komen. Ik ben Tjitske zeer dankbaar voor haar hulp en deskundigheid.

Joukje

Stel hier je vraag