06 - 426 068 54 info@natuurlijkvoeden.nl

Wie ben ik

Hallo, ik ben Tjitske van Slageren.

Als BIG geregistreerd verpleegkundige ben ik werkzaam binnen het ziekenhuis. Wat mij opvalt vanuit mijn werk als verpleegkundige is dat ik een enorme toename van mensen zie komen met chronische klachten. Toevallig of niet, maar sinds deze stijging is ook de voedingsindustrie en voeding aanbod veranderd. Ik geloof dan ook dat juiste voeding van grote invloed is op een optimale gezondheid.

Ik wil u helpen om uw gezondheid in balans te krijgen door inzicht te krijgen in uw voedingspatroon en wat we daarin kunnen veranderen om van uw klachten af te komen.

 Mijn verhaal 

Gezondheid en gezonde voeding heeft van jongs af aan mij geïnteresseerd. Zo is beheer van een eigen moestuin mij al vroeg geleerd. Gezondheidsklachten ging ik te lijf met kruiden en homeopathische middelen. Op een gegeven moment kreeg ik zelf vage klachten. Na een zoektocht bleek ik problemen te hebben met mijn schildklier. Ik was genoodzaakt medicijnen te nemen, maar pakte gelijk de uitdaging aan om dit problemen op een andere manier te lijf te gaan. Ik heb mij verdiept in de orthomoleculaire geneeskunde en ben een HBO opleiding Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut gaan volgen. Een ander voedingspatroon en supplementen hebben mij van de klachten afgeholpen.

Ik ben erg enthousiast door de resultaten die ik op deze manier hiermee heb bereikt. Ik voel mij weer fit en hoef geen medicijnen meer te nemen. Ook familieleden heb ik daarna kunnen helpen met uiteenlopende klachten en ondervond het bewijs dat optimale voeding met een aanvulling van supplementen bijdraagt aan een optimale gezondheid.

Doel

Mijn doel is niet de symptomen te bestrijden, maar samen met jouw de oorzaak van de klachten wegnemen. Met het juiste voedingadvies en profesionele begeleiding help ik mensen gezonder te maken en ….gezond te houden.  Hiermee neem je het heft in eigen hand en heb je minder of zelfs geheel geen medicatie meer nodig die gericht zijn op bestrijden van symptomen. Is dat niet een geweldige gedachte !

Opleidingen

 • Orthomoleculair Voedingscoach – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Gewichtsbeheersing – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Farmacologie – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Sport en Voeding – Opleidingscentrum Evenwijs
 • BrainQ ECS Therapeut (endocannabinoïde systeem) – Opleidingen Integrale Epigenetica

   Scholingen

  • Behandelprotocollen spijsvertering, maag, darm, en lever
  • Voeding voor brein en darmen

   

   

  Misselijk na een maaltijd, een opgeblazen gevoel en onzeker over de voedingsmiddelen die ik tot mij nam.  Op aanraden van Tjitske heb ik een ontlasting onderzoek laten doen. Het ontlasting onderzoek heeft duidelijkheid gegeven waar mijn klachten uit voort vloeien. Wat ik fijn vind is dat Tjitske je vrij laat in je eigen keuzes maar wel oplossing gericht met je meedenkt. Het is gemakkelijk in te passen in je voedingsschema. Niet te moeilijk om uit te voeren en ook nog eens met goed resultaat.

  Corrie

  Als iemand die al enige tijd te kampen had met darmklachten en het reguliere circuit had doorlopen, was ik blij verrast toen ik vorige zomer voor het eerst bij Tjitske kwam. Vanaf het begin voelde het goed en Tjitske bleek inderdaad in staat te zijn om mij adequaat te adviseren en helpen. 

  Wanneer gewenst, wordt niet alleen ontlasting, maar ook bloed onderzocht. Hierdoor krijgt men een nog dieper inzicht in eventuele afwijkingen in de ontlasting dan bij de reguliere zorg het geval is. Dit kan soms tot de ontdekking leiden van voedselintoleranties waarvan men zich nog niet bewust was. Tjitske begeleidt haar cliënten hierin en zorgt er zo voor dat de darmen weer in rustiger vaarwater terecht komen. Ik ben Tjitske zeer dankbaar voor haar hulp en deskundigheid.

  Joukje

  Stel hier je vraag