06 - 426 068 54 info@natuurlijkvoeden.nl

Wie ben ik

Hallo, ik ben Tjitske van Slageren.

Als BIG geregistreerd verpleegkundige ben ik werkzaam binnen het ziekenhuis. Wat mij opvalt vanuit mijn werk als verpleegkundige is dat ik een enorme toename van mensen zie komen met chronische klachten. Toevallig of niet, maar sinds deze stijging is ook de voedingsindustrie en voeding aanbod veranderd. Ik geloof dan ook dat juiste voeding van grote invloed is op een optimale gezondheid.

Ik wil u helpen om uw gezondheid in balans te krijgen door inzicht te krijgen in uw voedingspatroon en wat we daarin kunnen veranderen om van uw klachten af te komen.

 Mijn verhaal 

Gezondheid en gezonde voeding heeft van jongs af aan mij geïnteresseerd. Zo is beheer van een eigen moestuin mij al vroeg geleerd. Gezondheidsklachten ging ik te lijf met kruiden en homeopathische middelen. Op een gegeven moment kreeg ik zelf vage klachten. Na een zoektocht bleek ik problemen te hebben met mijn schildklier. Ik was genoodzaakt medicijnen te nemen, maar pakte gelijk de uitdaging aan om dit problemen op een andere manier te lijf te gaan. Ik heb mij verdiept in de orthomoleculaire geneeskunde en ben een HBO opleiding Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut gaan volgen. Een ander voedingspatroon en supplementen hebben mij van de klachten afgeholpen.

Ik ben erg enthousiast door de resultaten die ik op deze manier hiermee heb bereikt. Ik voel mij weer fit en hoef geen medicijnen meer te nemen. Ook familieleden heb ik daarna kunnen helpen met uiteenlopende klachten en ondervond het bewijs dat optimale voeding met een aanvulling van supplementen bijdraagt aan een optimale gezondheid.

Doel

Mijn doel is niet de symptomen te bestrijden, maar samen met jouw de oorzaak van de klachten wegnemen. Met het juiste voedingadvies en profesionele begeleiding help ik mensen gezonder te maken en ….gezond te houden.  Hiermee neem je het heft in eigen hand en heb je minder of zelfs geheel geen medicatie meer nodig die gericht zijn op bestrijden van symptomen. Is dat niet een geweldige gedachte !

Opleidingen

 • Orthomoleculair Voedingscoach – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Gewichtsbeheersing – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Farmacologie – Opleidingscentrum Evenwijs
 • Sport en Voeding – Opleidingscentrum Evenwijs
 • BrainQ ECS Therapeut (endocannabinoïde systeem) – Opleidingen Integrale Epigenetica

   Scholingen

  • Behandelprotocollen spijsvertering, maag, darm, en lever
  • Voeding voor brein en darmen

   

   

  Stel hier je vraag